Rock&Off tour

Rock&Off Tour je turneja Rock&Off izvođača nominiranih u kategoriji „Veliki prasak godine“, po manjim gradovima u Hrvatskoj, koji imaju lokalnu infrastrukturu podržavanja Rock&Off glazbe. Cilj je omogućiti i pojačati koncertne aktivnosti „Rock&Off izvođača“ i tako pomoći njihovoj koncertnoj i medijskoj promociji, kao i potaknuti daljnji razvoj nezavisne glazbene scene, uz naglasak na obogaćivanje kulturnog programa u manjim sredinama Republike Hrvatske.

Prvi Rock&Off Tour održan je 2021. godine, od kada se diljem Hrvatske održava redovito, ugoščujući mlade Rock&Off glazbenike u različitim klubovima i prostorima te na festivalima.

Izvođači koji su do sad sudjelovali na R&O Touru su: Aklea Neon, BluVinil, Djeca!, Eric, Fran Vasilić, J.R. August, Je Veux, Miach, Miriiam, The Siids, Šiza i Tidal Pull.

Gradovi koje je Rock&Off turneja dosad posjetila su: Đakovo, Jelsa, Koprivnica, Knin, Kutina, Motovun, Opatija, Ozalj, Samobor, Šibenik, Virovitica i Zadar.

Turneju podržavaju Hrvatsko društvo skladatelja i Ministarstvo kulture i medija RH.

Galerije

2022

Sve fotografije su slobodne za preuzimanje za promotivne aktivnosti uz potpisivanje fotografa Filipa Kovačevića ili Unison press
logo